جدول المحتويات:

إذا كان هذا أكثر من ذلك: 5 خطوات
إذا كان هذا أكثر من ذلك: 5 خطوات

فيديو: إذا كان هذا أكثر من ذلك: 5 خطوات

فيديو: إذا كان هذا أكثر من ذلك: 5 خطوات
فيديو: قاعدة 25/5 للملياردير وارن بافيت في تحقيق الأهداف .. ستغير حياتك فقط طبقها 2024, يوليو
Anonim
Image
Image

إنتراكتيف بيجينكورف.

في مشروع dit heb ik een Interactive system proberen te bouwen dat aanvoelt als een levend organisme. Dit systeem neemt geluid en trillingen weer en reageert daar op door middel van licht.

التقى De toeschouwer kan التفاعلي مع باب النظام het aan te raken of er tegen te praten. Op de plekken waar de toeschouwer het systeem aanraak gaat op diezelfde plek licht aan. Als er vervolgens het systeem niet aangeraakt wordt gaat hij het patroon herhalen waar in jij op de knoppen hebt gedrukt. Door geluid te maken of tegen het systeem te praten gaat er ook licht aan. دي felheid van het licht wordt bepaald door het size van het geluid.

Zodra het geluid te hard هو من trillingen te heftig zijn ، regeert het het systeem met rood licht. هيرمي جيفت هيت زين غرينز آن. Het patroon word dat gereset.

هيروندر هو نظام في Elkaar Zet. Je kan de eerste 3 stappen gebruiken voor het maken van de base for je Interactieve Bijenkorf. Deze kan je zo groot uitbreiden مع PIEZO elementen en RGB LED's als dat je zelf zou willen. في stap 4 laat ik een impressie zien van hoe ik de behuizing van de Interactieve Bijenkorf heb gemaakt.

الخطوة 1: ماتريالين فيرزاميلين

مادة De Benodigde Zijn:

(1x) اردوينو أونو

(1x) اللوح

(3x) عنصر PIEZO

(1x) مستشعر صوت Grove

(3x) RGB LED

(9x) 220 أوم مقاومات

(3x) 1 مقاومات ميجا أوم

(2x) 1 كيلو أوم مقاومات

(18x) أسلاك توصيل §

الخطوة الثانية: الإنهاء

الشفرة
الشفرة

Sluit alles aan zoals er op de afbeelding is aangegeven.

Voor het testen van je sensors en Arduino is aen braadbord erg handig. Als alles werkt zou je het kunnen solderen for meer stevigheid. Ook kun je de bedrading dan compacter صنع زودات هيت في الماضي.

الخطوة 3: الكود

De code die ik heb gebruikt kun je vinden als bijlage.

Je kan zelf uitproberen welke waardes het beste bij jou werken bij de Integers. Ook kun je de kleuren veranderen naar iets wat bij je ontwerp الماضي. Zo kun je je eigen Interactieve Bijenkorf Personaliseren en Optimaliseren.

الخطوة 4: De Behuizing

دي بهويزينج
دي بهويزينج
دي بهويزينج
دي بهويزينج
دي بهويزينج
دي بهويزينج

In de volgende stappen laat ik een impressie zien van hoe ik mijn behuizing heb gemaakt. Dit هو echter nog een concept en je kan hier zelf op variëren of inspiratie uit halen.

Voor mijn Interactieve Bijenkorf heb ik سائل 6-hoekige knoppen gemaakt en een 6-hoekige vorm als base. Belangrijk voor mij كان dat er onder de knoppen ruimte كان om de Arduino en bedrading kwijt te kunnen. Onder de 6-hoekige knoppen heb ik ruimte vrijgelaten for het PIEZO element om trillingen waar te nemen.

كان لدى Ik schuim gekocht en daarmee de gaten gevuld en de knoppen er door heen gedrukt. Dit zorgde er for dat de knoppen op hun plek bleven maar ze wel trilde als ik ze aanraakte.

لم يتم اختباره حتى تاريخ 1 ساعة واحدة من النتائج التي تم الحصول عليها. Ik heb mijn ontwerp hierop aangepast.

Uiteindelijk om de Interactieve Bijenkorf af te werken heb ik zijkanten van hout toegevoegd. Deze heb ik open gehouden zodat ik mijn Arduino en bedrading er in kwijt kon. Mocht ik aanpassingen willen maken dan kan ik ze er ook weer makkelijk uit halen.

كل ما عليك فعله هو الحصول على مواد إضافية. Ook heb ik de knoppen voorzien van een plastic bovenkant die ik er op gelijmd heb. Deze zijn gezandstraald om mat licht te krijgen.

الخطوة 5: ابدأ

Dat is alles wat je nodig hebt om een Interactieve Bijenkorf te maken. Of je zou natuurlijk je eigen draai er aan kunnen geven. Zo zou je bijvoorbeeld de knoppen in een vorm van schubben kunnen maken. من geluid toevoegen als je de knoppen aanraakt… Waar wacht je nog op؟

موصى به: