جدول المحتويات:

UCL مضمن "tyverialarm": 7 خطوات
UCL مضمن "tyverialarm": 7 خطوات

فيديو: UCL مضمن "tyverialarm": 7 خطوات

فيديو: UCL مضمن
فيديو: UCL FANTASY TEAM SELECTION MATCHWEEK 1 | 2022/2023 SEASON 2024, يوليو
Anonim
UCL مضمن
UCL مضمن

لها Fortæller jeg om min tyverialarm

الخطوة 1:

الخطوة 2: البرمجة الأساسية المضمنة Tyverialarm

أنا دين تعليمات vil jeg vise hvordan jeg har lavet et

نظام إنذار جهاز استشعار للذاكرة المغناطيسية جهاز استشعار مغناطيسي يعمل مؤقتًا على جهاز إنذار يعمل على وضع الاستعداد. Hvor في وضع الاستعداد من إنذار الدريج aktiveres. I alarmtilstand vil den kunne aktiveres hvis magnetsensoren registrerer en ændring. التنبيه Der er samtidig en RGB-lampe der lyser afhængig af hvilken tilstand alarmen er i.

الخطوة 3: المادي

المادي

اردوينو MEGA 2560 med usb forbindelse til computer

· استشعار تعمل باللمس

· مستشعر المجال المغناطيسي للقاعة

· RGB LED

· اللوح

· ليدنجر

الخطوة الرابعة:

كودنينغ

من أجل البحث عن Arduinoen har været i steppet، bruger Millis funktionen der tæller tiden via millisekunder og bruger interaller i koden har jeg simuleret en time til at være 1 sekund. في nemmere ل at teste og bedre في kunne vise løsningen.

Når den er i standby tilstand og skal skifte til alarmtilstand، kan den skifte eller blinke for at magneten ikke er ved døren og derfor ikke må skifte.

Når den er i alarmtilstand. Skal der hvis sensoren mister forbindelse til magneten alarmen aktiveres og kan deaktiveres hvis trykknap bliver trykker og returnerer til alarmtilstand. Jeg har gemt en tæller der hedder dag som fortæller hvilken ugedag den، er i. Som går fra 1-7 og går videre til 1 efter 7. samtidig er en der fortæller tilstand og hvilken farve den lyser.

الخطوة الخامسة:

درجة الحرارة الاستشعار عن الرجال الاستشعار المغناطيسية

kunne ikke finde en ordentlig i programmet.

الخطوة 6: IO Liste

مستشعر المغناطيس = 2

مستشعر RGB

غرون = 9

رود = 11

Blå = 12

trykknapper

المغناطيس = 3

اللمس = 4

الخطوة 7: القرص

Jeg har lavet et simpelt نظام إنذار der kan fortælle hvis

لقد جلس دين bliver brudt og sådan at den holder Styr på عطلة نهاية الأسبوع حتى توقف عن التنبيه إلى Gang de tidspunkter man har brug for en tyverialarm på f.eks. Arbejdspladser.

Videre udvikling

في حالة عدم وجود منتج يمكنك تثبيته ، قم بتثبيت تقنية البلوتوث من خلال تشغيل أجهزة التحكم عن بعد من قبل الرجال عبر trådløse forbindelser. سوم يمكن أن يصل إلى جانب WIFI forbindelser og større. Samtidig har jeg planer om at lave udvidelser sådan at det kan bruges som et alarmsystem til at kunne reagere som brandalarm og mod overvømmelser skal noget lyd på samt sensor der registrerer vand og brand. Samt andre typer som man kan bruge en alarm for.

موصى به: