جدول المحتويات:

ليفيند شيلريج: 4 خطوات
ليفيند شيلريج: 4 خطوات

فيديو: ليفيند شيلريج: 4 خطوات

فيديو: ليفيند شيلريج: 4 خطوات
فيديو: كيف تصير هاكر أخلاقي؟ 5 خطوات لتصبح من صائدي الثغرات 2024, يوليو
Anonim
ليفيند شيلريج
ليفيند شيلريج

Dit is mijn eerste project op Instructables. مشروع Dit هو een levend schilderij die bepaalde acties uitvoert wanneer je op een knop drukt. مشروع Het leuke aan dit is dat je het op veschillende manieren kan doen، als je wilt kun je mij stappen aanpassen of weglaten of totaal nieuwe stappen toevoegen. التقى Zo heeft iedereen zijn eigen schilderij شخصية ieder zijn eigen. Hieronder vind je de eisen van dit project en de MOSCOW lijst met all onderdelen van dit project.

ايزن:

- Het moet op een verbinding bevatten - Er moet een elektrische schakeling inzitten

- Minimaal 3 آلات / أدوات متعددة الاستخدامات gebruiken

- مادة الحد الأدنى 3 فرشيلند

- Minimaal 1 بينجند onderdeel.

الخطوة 1: Stap: 1. Het Maken Van Het Schilderij

Stap: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Stap: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Stap: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Stap: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Stap: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Stap: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Stap: 1. Het Maken Van Het Schilderij
Stap: 1. Het Maken Van Het Schilderij

بينوديجديدن:

الأم:

  • ورق (A3)
  • لوح صلب 300 × 600 مم
  • lijm
  • شريط دوبيلزيجديج

الآلات:

  • een lazersnijder.
  • طابعة
  • lijmpistool (خياريل)

البرمجيات:

  • برنامج lazersnijmachine
  • المصور (خياريل)
  • www.makercase.com (optioneel)

Voor een schilderij heb je twee dingen nodig، de tekening en de lijst. De benodigdheden staan hierboven beschreven. Als je alle benodigdheden hebt kan je beginnen met het maken van je eigen levende schilderij.

بدأنا التقينا بهيت طباعة فان هيت بلاتجي دات جي أوب جي ليفيندي شيلديريج ويلت هيبن. مشروع Het leuke aan dit is dat je niet 100 procent hetzelfde hoeft te doen als ik. Je kan er je eigen draai aan geven door optionele dingen zoals het plaatje op het schilderij te veranderen. Maar als je dit doet، herinner je er dan wel aan dat de programmeer stappen wellicht niet ذات الصلة zijn voor je project. Ik ga deze تعليمات verder التقى een afbeelding ، dit is de clown die je hierboven kan vinden. Als je verder wilt مع بريسيز dezelfde aflbeelding ، طباعة deze afbeelding dan uit als A3. جميع ما في الأمر هو أنه راد ik aan om op Google naar een goed zwart wit voorbeeld te zoeken، Deze dan omzetten naar vectors zodat je zonder problemen in de kwaliteit je afbeelding kan scalen.

Nu komt het wat moeilijkere gedeelte namelijk het lasersnijden van de lijst. Bovenin vind je de uitwerkingen van mijn lijst. Deze kun je gebruiken als je de zelfde maat lijst wilt hebben als ik. وات أووك إين موجيليجكيد هو om de bovenstaande makercase link te klikken om daar je eigen formaat doos te maken. Hoe dan ook moet je het laden in Adobe Illustrator (من een programma wat daar op lijkt). Als je afbeelding eenmaal geladen is moet je de oppervlakte ervan precies zo zetten als je totale lijst inneem، dit doe je zodat de lasersnijder فيما بعد makkelijk de oppervlakte kan bepalen. Daarna kun je naar je lazersnijmachine software gaan en kun je je afbeelding importeren en snijden. Maar zorg erst voor dat de lazer op de juiste بعيدًا عن مكانة المرأة التي لا توجد بها مادة zodat je de optimale sneden kan maken.

شرائط Plak nu de lange houten aan het boord zoals hierboven te zien is zodat je een uitstekende lijst krijgt. Dit zorgt ervoor dat je er all elektronica achter kan zetten zonder dat het te zien is. (تحرير: helaas kan dit niet aangezien ik heb besloten een servo te gebruiken، deze is te groot dus kun je de lijst plakken zoals je zelf wilt، zorg er wel voor dat je afbeelding er in kan / zit.) en kijk je waar je gaatjes moet boren voor de lapjes إلخ.

Nu je klaar bent met de lijst kun je verder met de mechanica.

الخطوة 2: الخطوة 2: Werken Met De Arduino

الخطوة 2: Werken Met De Arduino
الخطوة 2: Werken Met De Arduino

بينوديجديدن:

الأم:

  • اردوينو
  • اردوينو ليدجيس
  • أجهزة اردوينو
  • een heleboel اردوينو درادين
  • مفتاح اردوينو.
  • جرس أدروينو (خيار)

الآلات:

الجندي

البرمجيات:

برنامج اردوينو

نو كونين بدأنا التقينا هيت في Elkaar zetten van de arduino. hieronder kun je de code vinden die ik ga gebruiken voor mijn project. Ook heb ik de lossen onderdelen zoals de code voor een servo en een eventuele buzzer neergezet (في كود totaal zit ook een functie for een beeper) ، voor het geval je die los wilt gebruiken. Denk er hierbij wel aan dat bij een Arduino uno een servo en beeper niet samen kunnen، aangezien het teveel stroom verbruikt en je hierdoor de buzzer niet hoort. كما هو الحال مع niet wilt doen هو كعب بسيط ، فتح كود في برنامج arduino ، قم بتوصيل je arduino aan de computer ، selecteer het soort arduino onder tools board manager en upload de code naar je arduino door op upload te klikken. Zorg ، يرجى ملاحظة أنه لا يوجد منفذ إلا COM4.

Voordat we verder kunnen to aan twee lange draden. Dit doe je om zo je lampjes niet مباشرة على لوحة التجارب te hoeven plaatsen en hierdoor kun je zo dus vrij te bewegen en makkelijker in de geboorde gaten zetten. في رمز اللعبة ، يمكنك أيضًا العثور على وظائف إضافية ، وكذلك الأمر بالنسبة لك.

Nu je dit gedaan heb kun je beginnen met de set-up van je breadboard. Hierboven هو een plaatje te vinden مع daarop de prece wijze hoe ik het gedaan heb. ذهب Ik ben niet في het netjes maken van zon breadboard maar het werkt in ieder geval. Als je en extra lampje wilt toevoegen moet je een draad أدى في het breadboard prikken مع een draad van de - pool nar het schakelpunt van de knop (kijk bij verwarring hoe de andere lampjes lopen،) en moet je de + pool in de door jou توقف ميناء aangegeven. Je ziet op mijn breadboard een buzzer zitten. Deze doet het wel maar hoor je bijna niet omdat er teveel stroom naar de servo gaat، maar ik heb hem er toch op gelaten voor het geval je een arduino mega gebruikt en wellebei kan doen of als je het niet erg vind dat قوي.

لقد تم تنفيذ الأمر بشكل كبير ، وقم بتوصيله من خلال أجهزة الكمبيوتر الشخصية في جميع أنحاء العالم. Wanneer je op de knop klikt moeten de lampjes aan gaan، de buzzer (zachtjes) gaan piepen en de servo oneven gaan bewegen. هل dit niet zo moet je nog هو حتى مجرد إعداد kijken.

الخطوة 3: Stap 3d: Printen

Stap 3D: Printen
Stap 3D: Printen

المادي:

طابعة بلاستيكية ثلاثية الأبعاد

الآلات:

طابعة 3D

البرمجيات:

برنامج طباعة ثلاثي الأبعاد

Een hele kleine maar belangrijke stap. وات إين كلون زوندر زين ستريك ، هيليمال نيكس توتش. Dus daarom kun je hieronder een stl file vinden van het hierboven staande strikje die ik met behulp van tinkercad heb gemaakt. ملف Laad de stl في برنامج طابعة jou 3d ، zet de instellingen goed (مخصص لطابعة elke anders) وطباعة هيم. كعب بسيط ستاب مار ديورت فريج لانج. داروم رعد ik aan om terwijl hij deze stap doet alvast stap 4 te doen.

الخطوة 4: Stap 4: Zet Alles في Elkaar

الخطوة 4: Zet Alles في Elkaar
الخطوة 4: Zet Alles في Elkaar
الخطوة 4: Zet Alles في Elkaar
الخطوة 4: Zet Alles في Elkaar
الخطوة 4: Zet Alles في Elkaar
الخطوة 4: Zet Alles في Elkaar

بينوديجديدن:

الأم:

  • lijm
  • شريط
  • شريط دوبيلزيجديج

لا توجد تعليقات على الإطلاق في Elkaar te zetten. Als eerste moet je de servo largezetten aan het alleenstaande gaatje zoals hierboven ook is good. Dit kan je op verschillende manieren doen، je kan lijm gebruiken zoals ik heb gedaan maar pas hierbij wel op dat je niet te sterken / zwakken lijm gebruikt. وات جي أووك كان دون هو هيم إروب تابين ، مار زورج إيه دان ويل فور دات جي شريط ستيرك هيبت.

Nu plak je de strik die je geprint hebt wide aan de bovenkant van de servo، dit kan met lijm of dubbelzijdig tape.

Doe nu de lampjes door de twee overige gaten en tape ze wide. Zorg er for dat je bedrading niet beschadigd tijdens het tapen.

En als laatste tape je je arduino en breadboard wide aan de achterkant مع شريط dubbelzijdig. Zo zit je arduino niet دائم واسع aan je schilderij. Kijk voor de zekerheid من er geen draadjes los zijn gegaan tijdens het plakken.

Gefeliciteerd je hebt all stappen afgerond. مشروع Hopelijk vind je het een leuk en kun je mensen hier mee aan het lachen maken. Ik wens je nog heel veel plezier met je nieuwe schilderij.

موصى به: